• Erős szívdobogás.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! Én azzal a panasszal fordulnék önhöz, hogy a szívem az utóbbi fél évben nagyon erősen és gyorsan ver.Sok álmatlan éjszakát okoz mivel néha kihat a bal oldalamra és a tarkómra ami rendkívül lezsibbad ilyenkor. Körülbelül 1 éve voltam utoljára rutin EKG-n sport orvosi miatt, akkor azt mondták, hogy minden a legnagyobb rendben. Már nem sportolok egyáltalán. Nem vagyok túlsúlyos, inkább vékony. 2 éve fél doboz cigarettát szívok naponta. Mit gondol, mit kellene tennem ez a probléma ellen? A válaszát előre is nagyon köszönöm. Üdvözlöm.

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívdobogás témában

        Kedves kérdező! ÉRdemes lenne egy Holter EKG-t nézni, hogy mi történik ilyenkor, a rosszullét alatt szerencsés lenne vérnyomást is mérni, nincs-e esetleg kiugró érték. A testmozgás abbahagyása, dohányzás, stressz is hozzájárulhat, de jó lenne kizárni, nincs-e valamilyen ritmuszavar a háttérben.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 29., 19:58; Megválaszolva: 2012. február 02., 23:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: