Faj, szúr a bal oldalam es szívdobogásérzés!

Tisztelt Dr Molnár Dóra! Egy éve néha-néha erősen szúr, faj a bal oldalam és sokszor érzem hogy ver a szívem, nem szapora nincs szívritmuszavar csak érzem h erősen ver és gyakran fáradtnak érzem magam! Olyan fél éve voltam kardiológusnál, akkor Dr Úr készített ultrahangot, tett rám 24 órás holter mérőt kétszer is es elküldött terheléses EKG-ra. Ott nem találtak semmi eltérést! De akkor még ez a szívdobogásérzés meg nem volt meg! Ez olyan 3 hónapja jött elő! Azt szeretném megtudni h ezek a panaszok lehetnek e szív és érrendszeri problémák!? Előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívdobogás témában

Kedves Kérdező, ha szívdobogás érzés újkeletű, akkor a korábbi vizsgálat ezt még nem tudta kimutatni, ezért a Holter vizsgálat ismétlése javasolható. A stresszes élethelyzet, illetve a nem megfelelő stresszkezelés okozhat szívdobogás érzést, és ronthatja az IBS panaszokat is. Érdemes lenne ebből az irányból is megközelíteni a problémáját! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 19., 18:20; Megválaszolva: 2016. január 19., 22:52
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után