Szexuális zavar

Az utóbbi hónapokban (években)nem igénylem a párom szexuális közelségét, szeretem őt nagyon de fáradtabbnak érzem magam, és inkább az alvást választom, attól félek, hogy így elfogom őt veszíteni. Már most értékelem a kitartását de ez örökké nem mehet így. Azt hittem ez csak egy átmeneti állapot de ez nem így van már ott tartunk, hogy 2_3 havonta szeretkezünk 20éves házasok vagyunk. Mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a libidó témában

Kedves Hölgyem! A libidócsökkenés oka lehet pl. egyes gyógyszerek szedése, pszichiátriai kórképek, pl. depresszió, testképzavar, szorongásos kórképek, illetve a kapcsolatban lévő feszültségek, munkahelyi stressz, stb.Ha pszichés betegségre van gyanú, akkor pszichiáter felkeresése javasolt, ha nincs, akkor szexuálpszichológushoz, illetve párterapeutához forduljanak.

Kérdés: 2010. augusztus 08., 19:13; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 13:32
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?