• Merevedési zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretnék érdeklődni, hogy párom évek óta rendszeresen maszturbált volt, hogy naponta 2 szer is. Mióta együtt vagyunk már nem, de olyan probléma van, hogy merevedési zavarja van amikor beteszi a péniszt rögtön lelankad vagy alig áll fel. Nem tud elmenni csak ha kézzel csinálja magának jó erősen. Azt mondta azért van ez mert tágulok szex közben és nem érez úgy. Nem szültem még, nem élek sűrűn szexuális életet és ilyet még nem mondtak nekem. Mikor mondtam neki a sok maszturbációtól van mivel a pénisz annyira hozzászokott az erős ingerlésre amit egy hüvely nem tud adni de ő erre azt mondta nagyon kitágulok azért van. Már az intimtornát is mondta jó lehet mert azzal erősebb lesz a hüvelyem, de nem akarok hisz nem nálam van a baj azzal nem oldódik meg ha én megyek el és ő nem tesz semmit.Szeretkezés után mindig kézzel csinálja magának csak úgy tud elmenni. Azt szeretném kérdezni, hogy Ön szerint mitől van ez? Mit tegyen? Lehet, hogy ha nem is maszturbál többet a pénisz már nem fog gyengébb érzésre reagálni vagy ez az érzés előbb utóbb visszajön és a merevedési gond is elmúlik? Sajnos én sem érzem igy őt szex közben azért is mert nem teljes a merevség. Hogyasz szokjon le a maszturbációról? Köszönöm Tisztelettel: Adrienn

        Dr. Papos István válasza a Szexuális zavar témában

        Valószínűleg változtatni kell a szexuális életén, melyet csak a partnerek teljes egyetértésével lehet megtenni.


        Kérdés: 2015. november 05., 14:30; Megválaszolva: 2015. november 05., 18:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! Barátnőmmel tegnap együtt voltunk. Petting során ondóváladék került a kezemre. Az elkövetkező 2-2,5 órában kb. 5-ször megmostam a kezemet, többször megtöröltem. A 2,5 óra után hozzáértem a vaginájához. A...
        Tisztelt doktornő.Voltam vizsgálatokon.Az eredményeim jók.Mint előzö üzenetemben is írtam:az a gondom,hogy van erekcióm de nem elég jó és tartós.A hosszabb előjátéknál mire aktusra kerül a sor csökken.És a nemi vágy is,először emelkedik...
        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne: múlt héten szerdán betegség miatt kihánytam a fogamzásgátlót(Lindynette),ami a levél utolsó hetén volt, a betegtájékoztatóban pedig azt írták, hogy pótoljam 12órán belül(amit...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.