• Szexuáliskiégés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! A kérdésem a következő! Sajnos párkapcsolati téren sosem voltam túl sikeres ezért az internet pornóhoz menekültem.Kezdetben egy bikinis nő is felizgatott de aztán meguntam és jött a következő dolog. A végére már ott tartottam, hogy dominánál is jártam mert a szexuális ingerküszöböm olyan mértékben megnőtt, hogy ez alatt gyakorlatilag semmi nem izgatott már fel. Most van az életemben egy tündéri lány akivel csodás minden.Kivéve a szex mert az gyakorlatilag egyáltalán nem érdekel.Bármit szívesebben csinálok vele de lefeküdni nem szeretnék vele.Kívánom őt de mikor arra kerülne a sor egyszerűen nem izgat a dolog.Kéem segítsen mert nem szeretném őt elveszíteni.Sajnos a közelünkben egyáltalán nincs szexuálpszichológus és nekem még autóm sincs és a munkahelyem meg az évvégi kevés szabim miatt nem igazán tudnék eljutni személyesen szakemberhez.Ha tudna tanácsot adni, hogy miként segíthetnék ezen a helyzeten azt nagyon megköszönném. Már arra is gondoltam, hogy potencianövelőt veszek de mivel még nem szedtem ilyeneket ezért félek tőle.Válaszát nagyon köszönöm! Tisztelettel Attila.

        Habis Melinda válasza a szexuális zavar témában

        Kedves Kérdező! Levele kapcsán elsősorban azt javasolnám, hogy kérjen pszichoterápiás segítséget annak az érzésnek a leküzdéséhez, hogy nem tartja magát kellőképpen sikeresnek szexuális téren. Egy bimbózó kapcsolatban fontos, hogy magabiztosnak érezze magát, higgyen benne, hogy meg tudja hódítani, boldoggá tudja tenni a kiszemelt hölgyet. Az interneten számos online terápiás lehetőséget talál, akár velem is dolgozhat ilyen formában. Üdvözlettel: Habis Melinda


        Habis Melinda
        felnőtt klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt Itt kérdezhet További orvosok

         Habis Melinda

        Kérdés: 2015. szeptember 21., 12:32; Megválaszolva: 2015. szeptember 22., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és egyszerűen akkor se érzek semmit csak azt hogy ki be megy. Előtte is voltam fiúval de vele se...
        Tisztelt Dr. Úr/Nő, évek óta szedem a Dienille fogamzásgátló tablettát. Legutóbbi levél szedésénél a második héten kihagytam az egyik nap a tabletta bevételét, amit másnap pótoltam, de nem két szemet vettem be hanem csak egyet. Miután...
        Tisztelt Szakértő! Egy kellemetlen kérdéssel fordulok Önhöz. Párommal még viszonylag friss a kapcsolatunk és sok mindent kipróbálunk szexuális téren is. A minap vibrátor hiányában alapozós hosszúkás tubust használtunk ami műanyagból...
        Szép estét! Azt szeretném mondani hogy hormonzavaral küszködök és rendszertelen a menstruációm is! Lenne egy kérdésem is! Párommal szexuális életet élünk és több hónapja így vagyunk és egyátalán nem tudok átélni semmit! És engem...
        Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! Barátnőmmel tegnap együtt voltunk. Petting során ondóváladék került a kezemre. Az elkövetkező 2-2,5 órában kb. 5-ször megmostam a kezemet, többször megtöröltem. A 2,5 óra után hozzáértem a vaginájához. A...
        Tisztelt doktornő.Voltam vizsgálatokon.Az eredményeim jók.Mint előzö üzenetemben is írtam:az a gondom,hogy van erekcióm de nem elég jó és tartós.A hosszabb előjátéknál mire aktusra kerül a sor csökken.És a nemi vágy is,először emelkedik...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.