Orgazmust követő szexuális étvágy

Tisztelt Szakértő! Pár hónapja éltem át az első orgazmusomat. Ez már önállóan és a párommal is sikeresen működik. Viszont vannak azóta néha olyan szituációk, hogy a kielégülést követően rövid időn belül szexuálisan túlzottan ingerlékennyé válok, a hüvely, ajkak, csikló részek mintha konstans ingerelve lennének. Ez által nem tudok koncentrálni a környezetemre, munkahelyemen és a párkapcsolatomban is kifejezetten zavaró. Előre is köszönöm segítségét. Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a szexuális zavar témában

Kedves Kérdező! Nem mindennapi észrevétele, ha ott egyszerű nőgyógyászati vizsgálattal nincs lobosság, enyhe gyulladás az ellített területeken, minenképpen szexuálpszihológusi konzultálást javasolok. Nincs értelme megoldást találgatnom.

Kérdés: 2014. május 02., 22:16; Megválaszolva: 2014. május 04., 18:57
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?