maszturbálás közben nem keményedek fel eléggé, ha nem nézek pornót közben

Korai magömlésben szenvedek régóta. voltam már több pszichologusnál, de nem segített egy sem. Az utolsó (ahova a legtöbbet jártam) mondta, hogy ne nézzek pornót maszturbálás közben, valamint használtam művaginát, és próbáltam elhúzni sokáig, úgy hogy másra gondoltam, és volt h közben lelankadtam valamennyire. Majd lett egy barátnőm aki szeret (ett) kényeztetni, és ügyes volt, mind szájjal mind kézzel, de valamiért nem tudok elmenni, valamint bepuhulok nagyon gyorsan (szinte egyből) , olyankor kemény vagyok néha, mikor kényeztet kézzel, és közben csókolózunk. Eddig nem volt ilyen bajom sosem, el tudtam mindig menni, és kőkemény voltam és ez most nagyon zavar engem is, valamint őt is. Valamint most már ha magamat kényeztetem akkor is puha vagyok, de az érzés maga az jó. Mi miatt lehet ez? mit tudok ellene tenni? Régen pronóra maszturbáltam, megint kezdjek el arra? vagy pornó nélkül csináljam, valamint művagina nélkül és próbáljam tartani a merevségem végig? De szex közben ugyan olyan gyorsan elmegyek (kb 1 perc) , valamint kemény vagyok végig.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza szexuális zavar témában

Tisztelt Kérdező!

Urológiai vizsgálat és szexuálterapiás kezelés javasolható.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. február 27., 11:27; Megválaszolva: 2015. február 28., 14:08
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?