Kellemetlen szőrszálak

Egy olyan kérdésem lenne, hogy az egyik barátnőmnek az egyik mellbimbója körül kinőttek ilyen szőrszálak és sötét színűek, és ezek őt nagyon zavarják...amik nagyon feltűnők csipesszel kiszedte őket ezt egy bőrgyógyász ajánlotta de több is nőtt ki utána most már, sőt már a bimbó része felett egy centivel is körülbelül. Ő nincs regisztrálva ezen az oldalon és azt szeretnénk megkérdezni, hogy ezeket a kellemetlen szőrszálakat egy mozdulattal el szabad távolítani mondjuk cukor gyantával, hogy ritkuljon ki onnan az a pár szál szőr? Kérdésünkre előre is köszönjük a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szőrösödés témában

Kedves Kérdező!

A szőrösödés amennyiben nemcsak néhány szőrszálat jelent, hanem egyéb problémák is vannak: arcon, szőrösödés, pattanások, hason szőrösödés, túlsúly, stb., akkor mindenképp endokrinológust keressen fel a lány. Egyébként a csipeszelés nem erősíti a szőrszálakat, nem nő tőle több, ezek a szálak amúgy is megjelentek volna. Akár a csipeszelés, akár a gyanta jó, de egyik se jelent végleges eltávolítást.

Kérdés: 2011. február 14., 21:33; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:33
Kérdések és válaszok: Szépségápolás
Haj melírozása várandósság alatt
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném kikérni véleményét az alábbiakban: 25 hetes kismama vagyok, szőke melírozott hajam van. Eddig a...
Eltüntethetők az apró erek?
Jó estét! Az orrcimpámnál két oldalt apró kis erek vannak és nem tudom mitől alakultak ki. Esetleg mert sokat fújok orrot és megerőltettem? Mert...
Hajhullás és raszta hajviselet
Tisztelt Szakértő! A kérdésem összefoglalóan a következő lenne: nagy esélyem van arra, hogy a raszta miatt megritkul a hajam? Gyakran fordulnak...
Házi izzadsággátló
Szeretnék házi készitésű izzadsággátlót hasznánli, de szeretném tudni, hogy minden rendben van-e az összetevőivel. Diófalevél főzetben feloldunk...
TC 3000 kezelés
Kedves Doktor Úr/Nő! Hallottam egy bizonyos Weinwave (TC 3000) kezelésről, amivel seprűvénákat lehet eltüntetni. Ez állítólag egy újfajta...