• Bőrgyógyászati jellegű kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.Cím! 9, 5 éves lányom karján sok és hosszú szőr van. A lábán is van, de az még nem annyira látszik. Egyenlőre jól kezeli a dolgot, de félek előbb-utóbb nagyon fogják csúfolni emiatt. Mit tegyek? Kihez vigyem? Van ennek valami hormonális oka? Gyógymód? Nagyon várom válaszát! Köszönettel: P. Mónika

        Dr. Fáklya Mónika válasza a szőrösödés témában

        Tisztelt kérdező! A karon és a lábon levő szőrzet inkább alkati eredetű szokott lenni, de kétség esetén gyermek-endokrinológiai szakrendelés felkeresése javasolt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2017. augusztus 27., 11:02; Megválaszolva: 2017. szeptember 12., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: