• Nem gyógyuló seb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anyukámat egy hónapja operálták az Onkológiai Intézetben. Nagy hasi műtét volt, ráadásul másodszor is fel kellet vágni 3 nap múlva, mert a vékonybelel kiszakadt. Emiatt ideiglenes ileosztómát kapott. Két hét után hazaengedték, elég gyenge állapotban. A műtét sebe szerintem nem gyógyul megfelelően, ma is van rajta 3 lyuk, ebből az egyik nem csökken, hanem nagyobbodik, és gennyezik. Otthonápoló nővér kezeli mindennap, a körzeti orvos is megnézte egyszer, és a kerületi szakrendelőből is kijött egy sebész (a kötszer felírása miatt). Az operáló orvossal kétszer beszéltem erről telefonon, mind a 2x elintézte annyival, h. az ő helyzetében nem ez a legnagyobb probléma, és majd megoldódik. Én meg nem hiszem el, h. az orvostudomány csak ennyire képes (betadinos csöpögtetés), és igenis nagy probéma, mert a kedélyére rossz hatással van, étvágyát is rontja, és mozogni sem mer tőle rendesen.

        Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg az optimális sebgyógyulást édesanyja esetében számos tényező gátolja. Asebgyógyulást segítő kötszer alkalmazása segíthet, ezen kötszerek széles palettája alkalmazható. Krónikus sebek kezelésében járatos szakember lássa, ehhez kérje háziorvosa segítségét (bőrgyógyász, sebész).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 00:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 20:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés