trombózis megelőzése bokatöréskor

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Clexan 4000 0, 4ml injekciót adtam be magamnak naponta, 10 db elfogyott. A lábam térdig gipszben bokatörésem volt 14 napja. A szuri beadásától számítva pontosan 9 óra elteltével felébredtem éjjel, légszomjam volt, hőhullámom, sírtam, és csak másfél óra múlva tudtam megnyugodni. Azután sem tudtam visszafeküdni, ülve aludtam másfél órákat kétórás szünettel. Már le sem merek feküdni mert az elalvás előtti pillanatban azt hiszem nem tudok levegőt venni és akkor fel kell ülnöm és sóhajtozom, borzasztóan elfáradtam idegileg kimerültem már. Még négy hét gipszben, ez nem fog igy menni. Azért vagyok biztos a Clexan hatásában mert amikor változtattam és délelőtt 11kor adtam be a gyógyszert, akkor este nyolckor rámtört a rosszullét, ismét kilenc óra.Nem értem, ilyen nincs a gyógyszerismertetőben. Ma úgy döntöttem nem adom be a 11-ik injekciót. Helyette kérnékjavaslatot, hogy a lábtornán kívül még mivel előzhető meg a trombózis. Halolaj? Calmopirin? mennyit naponta? van más gyóhyszer amit esetleg türne az idegrendszerem? Kérem nagyon gyors válaszát, kétségbeesett köszönettel ui:soha ezelőtt nem volt alvászavarom sem semmi pánik félelmem, sem magasság sem tömeg sem pók. Ezzel az alvászavarral a Clexannal együtt nem bírt el az életemben először bevett Nervenpflege nyugtató-elaltató gyógynövényegyüttes sem.

Dr. Boros Miklós válasza trombózis témában

Tisztelt Kérdező!

A véralvadásgátlót elhagyni nem szabad. Sokkal súlyosabb betegségek megelőzése miatt kapja. Lehet váltani más LMWH készítményre. Kérje kezeleőorvosa, háziorvosa segítségét.

Kérdés: 2011. március 20., 18:33; Megválaszolva: 2011. március 21., 21:28
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Artroszkópiás mūtét mélyvénás...
Tisztelt Dr.úr ez év május végén volt egy térdsérülésem a bal lábamon,gyūrūporc szakadás Ami következtében ezen a lábamba mélyvénás...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...