epirdemális ciszta

tisztelettel kérdezem! epidermális ciszta műtét után ujból kiújulhat (hátsó faron) , és ha igen genyesedik mivel kell kezelni, és milyen veszélyei lehetnek, esetleg feljebb vagy lejjebb húzódik testrészen? betadinos gézlap jó rá? köszönöm elöre is válaszukat

WEBBeteg Szakértő válasza ciszta témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt területen a cysta kiújulása nem ritka. Gyulladás esetén sebészeti vagy bőrgyógyászati szakvizsgálat szükséges. A helyi kezelés veszélyei miatt nem szabad a szakvizsgálatot kihagyni.

Kérdés: 2012. március 12., 19:36 ;Megválaszolva: 2012. március 13., 16:25
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Farokcsonti duzzanT
Üdvözlöm! Több éve küzdök farokcsonti cisztával, amiből sipoly alakult ki a vegbél felett kb. 3 centivel. Szakember még nem látta...
Csomó a fülcimpában "Epidermális...
Fülcimpámban nem sokkal feljebb mint ahol a fülbevaló helye van nőtt egy csomó....kb. 2éve lehet benne.. ha megnyomom vagy egy túrós szerű valami...
Ciszta
jonapot kivanok! az lene a kerdesem hogy van egy 8 honapos kis babam es a job oldali pete feszeken talaltak nala egy ciztat es csak harom honap mulva kel...
Dermoid ciszta, hamartóma
Tisztelt Cím! Sok fura dolgon estem már át, de globálisan senki nem foglalkozik a kérdéseimmel, csak részletekben.Egy összefoglaló választ...
Rekeszsérv