• epirdemális ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelettel kérdezem! epidermális ciszta műtét után ujból kiújulhat(hátsó faron), és ha igen genyesedik mivel kell kezelni, és milyen veszélyei lehetnek, esetleg feljebb vagy lejjebb húzódik testrészen? betadinos gézlap jó rá? köszönöm elöre is válaszukat

        Dr. Boros Miklós válasza a ciszta témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt területen a cysta kiújulása nem ritka. Gyulladás esetén sebészeti vagy bőrgyógyászati szakvizsgálat szükséges. A helyi kezelés veszélyei miatt nem szabad a szakvizsgálatot kihagyni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 12., 19:36; Megválaszolva: 2012. március 13., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés