Tanácsot Kérek!

Tanácsom Édesapám felől kérem, Nyáron kezdődött először is lassú majd ősztől gyors fogyókurája 96kg-ról 80kg-ra fogyott továbbra is fogyózik. Én kérdem 57éves fizikai munkát végző család apa miért fogyózik ilyen megszállottan? Amióta felgyorsult a fogyása, állandóan hirtelen ideges, megbántja a környezetében élő embereket, gyakran kevés ital is megárt neki, Továbbá ami furcsa nekem szomszéd kislányt megszállottként majdnem sajátjának kezeli, ha nem láthatja magába fordul, nem szól senkihez,, Továbbá szomszéd hölgy szülei sírját látogatja.. Kérdem ismét miért? .... Egy órás kocsiban eltöltött út után kaja, és alvás, sok órán keresztül nem foglalkozik a külvilággal, olyan mint mikor oviban ettünk és utána kötelező alvás. Tudom így nehéz megmondani ok, okozókat, de kérem bárki is válaszoljon hogy nagyvonalakban milyen betegségek szervi gondokra vezethető vissza ez a furcsa életmódváltás. Vissza akarom kapni a régi apukámat! Betegségei jelenleg magas pulzus érték miatt szedd gyógyszert (portiron 50mg és rawel 1, 5mg) napi 1x minkettőből 86-ban volt egy kullancs által elkapott bénulásos agyhártya gyulladása amiből sikeresen felépült!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza viselkedés témában

Tisztelt Kérdező,

Egy 57 éves férfi nem csak apuka... Gondolhat magára úgy is, mint férfira, aki lassan idősödni kezd, és elveszti bizonyos képességeit, lehetőségeit, reményeit. Próbálhat olyan örömökhöz kötődni, amik megőrzik fiatalságát, fizikailag igyekezhet fittnek látszani. Ilyenek jutnak eszembe a levele kapcsán. A tényleges okokat persze nem tudhatom.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 30., 18:10 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 22:21
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok