Mi lehet a baja?

Jónapot! 18hónapos ikreim (vegyespáros) egyik napról a másikra heteket töltöttek ébren, egész nap visítanak, ordítanak.. Az elején azt hittem hogy ez csak hiszti, de ez nem múlik hetek óta. Egész álló nap visítanak mintha valami fájna, vagy mintha baj lenne , de már nem tudok mire gondolni! Amugy jó kedvű, mosolygós, gyerekekről van szó. Ha fájdalomcsillapítót adok, kenem a fogukat, ínyüket, simogatom, éneklek, ringatok semmi nem használ! Bárhogy próbálom csititani vagy nyugtatni, max 5 perc és kezdődik előről. Alvásuk az 7től éjfélig tart, aztán játszanak vagy ordítanak... Egész nap egyedül vagyok velük, nincs segítségem! Eddig játszottunk énekeltem nekik filmet/mesét néztünk, mindig lekötöttem őket valamivel.. ma már ez nem lehetséges. A visítás miatt folyamat vissza esik a betegségbe. Mandulagyulladása és torokgyulladása volt meg novemberben.. azóta mar 4x esett vissza, az ordítástól elmegy a hangja, rekedt, köhög. (Apuka novemberben volt pozitív covidos, a gyerekek nem ezt kapták el vizsgálat alapján) ~~ Orvos nem tud rá mit mondani csak hogy ilyenek a gyerekek, védőnő a 40éve alatt még nem találkozott ilyennel. Covid miatt nem szívesen vinném szakrendelésekre , de nem is tudom hova lehetne fordulni ezzel a problémával. Egy vérvételt sem csinálnak mert kicsik és meg covid van. Próbáltam már homeopátiás nyugtatót hátha jobban alszanak vagy nyugodtabbak lesznek napközben. De sikertelenül Barmit megpróbálok, amit csak lehet! Kérem segítsen, a türelmem már elfogyott! Nagyon szépen köszönöm Egy kétségbeesett anyuka..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Vas Felícia Emese válasza viselkedés témában

Tisztelt Édesanya!

A másfél éves kor a gyermekeknél egy igen nehéz időszak, dackorszak zajlik, egyre jobban nyílik a világ előttük.

A leírása alapján valószínűleg orvosi probléma, betegség nem áll fent esetükben. Személy szerint homeopátiás készítmény nem javaslok adni nekik, vérvétel sem indokolt. Esetleg egy pszichológusi vizsgálat támpontot adhat, hogy szükséges-e valamilyen segítséget igénybe venni a viselkedésük miatt.

Kitartást kívánva, tisztelettel,

Kérdés: 2021. február 01., 15:35; Megválaszolva: 2021. február 13., 18:03
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
ANOREXIA: -)
Tisztelt Címzett! Érdeklődnék, hogy 11 hónapos lányom állandóan lenyúl a torkára, és nem tudom mitől van ez?! Nagyon bosszantó, mert sokat...
Kisfiam problémája
A 4 éves kisfiammal vannak számunkra komoly és már kezelhetetlen problémák.Sokféle képpen próbáltuk megoldani, de sajnos már segítségre van...
9 èves nem alszik egyedül
Csecsemő beütötte a fejét
Kiságy, kutacs