milyen vizsgálatot végeztessek még el?

Tisztelt Webbeteg! 33 éves nő vagyok. Hosszabb ideje, kb 2 éve cseng a fülem. Tavaly voltam hallásvizsgálato, részleges halláskárosodást állapítottak meg, negatív lett a koponya CT-m. Kb. 1 éve egy bizonyos hosszabban fennálló stresszjelyzet után nyaki szorító érzést éreztem rendszeresen, ezzel tavaly szintén kivizsgáltattam magam, negatív nyaki rtg, negatív nyaki uh, illetve negatív mellkas rtg. lett az eredmény. Idén nyáron újra elmentem ezekre a vizsgálatokra /nyaki uh, nyaki rtg, ill mellkas rtg. / szintén negatív eredménnyel, és fül-orr gégész szakorvoshoz is elmentem, refluygyanúval, aminek következménye a gyomortükrözés lett. Itt enyhe refluxot állapítottak meg, amire a rabyprex nevű gyógyszert kaptam, amit 2 hete szedek, de változás nincs. Zsibbad a nyelvem, nyakamon szorító érzést észlelek, ill. idegentest érzésem van a torkomban. Kérdésem az lenne, h ha a fent említett leletek negatívak, illetve a vérképem is normális van-e még valamilyen vizsgálat, amire el kellene mennem, vagy kizárható a daganatos betegség lehetősége. Dohányzom, így a daganatos betegségek kialakulása aggaszt leginkább (gégerák, nyelőcsőrák) . A háziorvos az eredmények ismeretében pszichés eredetűnek feltételezi a tüneteket. Várom válaszukat: Zsuzsa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza gombócérzés témában

Tisztlet Kérdező!

Amennyiben szakorvosi vizsgálatok negatívak, egyelőre más vizsgálat nem jön szóba. Valóban felmerül a pszichés eredet, keressen fel vizsgálatra pszichiáter szakorvost

Kérdés: 2012. szeptember 10., 16:58; Megválaszolva: 2012. szeptember 12., 08:08
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR