• Gombaölő kúp + lactobacillus egyszerre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Nőgyógyász! Van-e ellenjavallat arra, hogy egy időben lehessen használni gombaölő hüvelykúpot és lactobacillusokat tartalmazó hüvelykúpot? Végre találtam egy hatékonyabb gombaölő kúpot, de ennek nincsen lactobacillus komponense, ezért szeretnék mellé felhelyezni egy olyant is, ha a kettő megfér egymással. Vagy érdemes lenne inkább szájon át szedhetőt vennem? Köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Inkább alkalmazza a gombaellenes kezelést önmagában, és a kúra végeztével a probiotikus kúpot a flóra helyreállítására.A szájon át szedhető gombaellenes készítmények több lehetséges mellékhatással rendelkeznek, mint a helyi készítmények.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 28., 18:12; Megválaszolva: 2011. március 29., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés