Terhességi jelek 10 nap után?

Tiszelt Doktor Úr/Nő! Elképzelhető, hogy valaki 10 napos terhesen mellfeszülést és hőemelkedést tapasztaljon? Vagy ilyen korán még nem jelentkeznek tünetek? A párommal megszakításos közösüléssel voltunk együtt 10 nappal ezelőtt, így aggódom, hogy esetleg teherbe eshettem. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Csuth Ágnes válasza megszakításos közösülés témában

Kedves Hölgyem!

A koraterhességi jelek bizonytalanok, nem is igazán jelentkeznek ennyi idő után. A megszakításos védekezés nagyon bizonytalan módszer, nem javaslom, hogy a jövőben is ezt alkalmazzák, sok lány esik így teherbe. Ha a vérzése késik, csináljon tesztet.

Kérdés: 2011. március 21., 12:18 ;Megválaszolva: 2011. március 22., 09:09
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes megszakításos...
2 evig folyamatosan szedtem fogmzasgatlot es ebben a honapban abba hagytam.oktober 2 ikan volt a mentruaciom elso napja es mar nem kezdtem el a tablettat...
Valószínűség
Kedves Dr.Nő! 16 éves vagyok. 15 éves koromban jött meg először és még nem valami rendszeres, kb 8 hónapja élek szexuális életet. A menstruációm...
Lehetséges terhesség
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Szerdán ovuláltam és szeretkeztem a párommal. Az óvszerről elfelejtkeztünk, fogamzásgátlót nem szedek, ezért úgy...
Mért késik?
18 éves vagyok és 5napja késik a menstruációm. A párommal megszakításos módszerrel védekezünk, 2éve védekezek így és soha nem estem teherbe. Azt...
Terherbeesés
Hello! A baratommal elofordul hogy vedekezes nelkul szexelunk (megszakitassal)! Az lenne a kerdesem ha nekem megjon a verzes akkor az azt jelenti hogy azt...