Teherbe eshetek igy?

Hello:) Parommal a megszakitasos modszert hasznaljuk szeretkezes kozben:) de van egy kerdesem: ha nem volt 2 szeretkezes egymast kovetone (tehat nem vehetet fel az elovaladek spermiumokat) , akkor terhes maradhatok? es spermiumos ujjal sem nyult hozzam:) Koszonom valaszat:)

Dr. Csuth Ágnes válasza megszakításos közösülés témában

Tisztelt Hölgyem!

A megszakításos módszer egyáltalán nem biztonságos, akkor se biztonságos, ha csak egyszeri alkalomról van szó. Az izgalmi előváladék tartalmaz spermiumot, nem kell azt sehonnan se felvennie. Használjanak óvszert!

Kérdés: 2011. augusztus 08., 12:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:39
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Tanácstalan
Szeretném segítségedet kérni... a barátommal pénteken együtt voltunk, ez volt az első és azt mondta időben kivette... Tegnap kellett volna, hogy...
Szeropozitív - Herpes simplex II IgG
Semmilyen tünetem nem volt korábban, a tesztet kiváncsiságból csináltam. Jelentek-e bármilyen veszélyt a női partnerre hagyományos, vagy orális...
Hiv fertőződés
Jó Napot Kívánok! A HIV fertőződés után leghamarabb mennyivel jelentkezhetnek az első tünetek? És melyek a főbb tünetek? Előre is köszönöm.
Hüvelyfal fájdalom
Tisztelt Doktor úr! Szexuális együttlét során a behatoláskor, illetve azt követően olyan érzésem van, mintha a párom "lezúzná" a hüvelyfalamat...
Tesztoszteronszint, laboreredmény