• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A párommal pár hónapja megszakításos módszerrel élünk szexuális életet. A menstruációmnak tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött, viszont már két hete pisilés után érzek égető fájdalmat, nem elviselhetetlen, csak kellemetlen, egy hete pedig már elég sűrűn (van hogy fél óránként, óránként) vizelési ingerem van, de az esetek többségében alig jön valami, ma reggel pedig nagyon sötét sárga színű volt a vizelet és deréktájon érzek szúró fájdalmat, bár az sport következménye is lehet. Csináltam terhességi tesztet és az negatív lett lementem az orvosomhoz, aki labor nélkül(azt mondta menst. időszakban nem lehet kérni) felírt egy antibiotikumot. A kérdésem az lenne, hogy felfázástól késhet-e a menstruáció(amúgy meg is vagyok fázva, köhögök és el van dugulva az orrom)? Illetve mutathat-e jó eredményt a terhességi teszt már a menstruáció kimaradása utáni első napon is? Köszönöm a válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a megszakításos közösülés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha nem jön meg a vérzés, akkor egy 10 nap múlva a tesztet meg kell ismételni. Egyébként igen, egy nehezebb időszak, vagy betegség is befolyásolhatja a vérzést, de ha megszakításos közösülés van, akkor bizony nagyon könnyen terhes is lehet.

         


        Kérdés: 2010-03-11 21:59:37; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: