Terhesség?

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

A párommal pár hónapja megszakításos módszerrel élünk szexuális életet. A menstruációmnak tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött, viszont már két hete pisilés után érzek égető fájdalmat, nem elviselhetetlen, csak kellemetlen, egy hete pedig már elég sűrűn (van, hogy fél óránként, óránként) vizelési ingerem van, de az esetek többségében alig jön valami, ma reggel pedig nagyon sötét sárga színű volt a vizelet és deréktájon érzek szúró fájdalmat, bár az sport következménye is lehet. Csináltam terhességi tesztet és az negatív lett lementem az orvosomhoz, aki labor nélkül (azt mondta menst. időszakban nem lehet kérni) felírt egy antibiotikumot. A kérdésem az lenne, hogy felfázástól késhet-e a menstruáció (amúgy meg is vagyok fázva, köhögök és el van dugulva az orrom)? Illetve mutathat-e jó eredményt a terhességi teszt már a menstruáció kimaradása utáni első napon is? Köszönöm a válaszát!

 

Dr. Botos Árpád válasza megszakításos közösülés témában

Kedves Hölgyem! Ha nem jön meg a vérzés, akkor egy 10 nap múlva a tesztet meg kell ismételni. Egyébként igen, egy nehezebb időszak, vagy betegség is befolyásolhatja a vérzést, de ha megszakításos közösülés van, akkor bizony nagyon könnyen terhes is lehet.  

Megválaszolva: 2010. március 11.

Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás

Lehetek terhes megszakításos közösülés...
2 evig folyamatosan szedtem fogmzasgatlot es ebben a honapban abba hagytam.oktober 2 ikan volt a mentruaciom elso napja es mar nem kezdtem el a tablettat...
Teherbe eshetek igy?
Hello:) Parommal a megszakitasos modszert hasznaljuk szeretkezes kozben:), de van egy kerdesem: ha nem volt 2 szeretkezes egymast kovetone (tehat nem vehetet...
Terhességi jelek 10 nap után?
Tiszelt Doktor Úr/Nő! Elképzelhető, hogy valaki 10 napos terhesen mellfeszülést és hőemelkedést tapasztaljon? Vagy ilyen korán még nem jelentkeznek tünetek? A...
Megszakított közösülés
Elnézést, hogy levelemmel zavarom, de arra lennék kíváncsi, hogy Ön szerint a megszakított közösülés pharmatex kuppal, mennyire biztonságos? Van olyan, mint...
Valószínűség
Kedves Dr. Nő! 16 éves vagyok. 15 éves koromban jött meg először és még nem valami rendszeres, kb 8 hónapja élek szexuális életet. A menstruációm alatt nem...
Lehetséges terhesség
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Szerdán ovuláltam és szeretkeztem a párommal. Az óvszerről elfelejtkeztünk, fogamzásgátlót nem szedek, ezért úgy védekeztünk,...