Lehetek terhes megszakításos közösülés után?

2 evig folyamatosan szedtem fogmzasgatlot es ebben a honapban abba hagytam.oktober 2 ikan volt a mentruaciom elso napja es mar nem kezdtem el a tablettat szedni.7iken voltam egyutt a parommal, megszakitasos modszerrel vedekeztunk.tehat kivette amikor elvezett.de azota nagyon sokszor van hanyingerem, az aktus utanni napokban nagyon sokat kellet vizelnem, megvagyok puffadva, szinte fojamatosan faj a hasam ojan furcsa erzesem van.es a melleim is megduzzadtak.lehetek terhes?

Dr. Csuth Ágnes válasza megszakításos közösülés témában

A megszakításos módszer nem eléggé biztonságos, nem zárható ki a terhesség. Ha a következő menses késik, csináljon tesztet.

Kérdés: 2011. október 15., 14:34; Megválaszolva: 2011. október 17., 15:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Terhességi jelek 10 nap után?
Tiszelt Doktor Úr/Nő! Elképzelhető, hogy valaki 10 napos terhesen mellfeszülést és hőemelkedést tapasztaljon? Vagy ilyen korán még nem...
Valószínűség
Kedves Dr.Nő! 16 éves vagyok. 15 éves koromban jött meg először és még nem valami rendszeres, kb 8 hónapja élek szexuális életet. A menstruációm...
Lehetséges terhesség
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Szerdán ovuláltam és szeretkeztem a párommal. Az óvszerről elfelejtkeztünk, fogamzásgátlót nem szedek, ezért úgy...
Mért késik?
18 éves vagyok és 5napja késik a menstruációm. A párommal megszakításos módszerrel védekezünk, 2éve védekezek így és soha nem estem teherbe. Azt...
Terherbeesés
Hello! A baratommal elofordul hogy vedekezes nelkul szexelunk (megszakitassal)! Az lenne a kerdesem ha nekem megjon a verzes akkor az azt jelenti hogy azt...