• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszelt Doktor úr! Menstruációval kapcsolatos problémával fordulok Önhöz.39 éves nő vagyok. Különböző okok miatt Júniusban voltam együtt utoljára párommal. Utána júliusban rendesen megjött. 6 napig tartó, erős, darabos vérzésem volt. Augusztusban 4 nappal a várt időpont előtt jött meg, csak 3 napig tartott, két nap ismét erős, darabos vérzéssel és egy gyenge vérzéssel. Most pedig már lassan két hete késik. Jele sincs annak, hogy meg akarna jönni. Tesztet még nem csináltam hisz eddig megjött minden hónapban, bár az utolsó furcsán rövid ideig tartott.Általában 5-6 nap, abból 3 nagyon erős , általában darabos vérzéssel. 2 éve műtöttek petefészek cisztával, azóta többször is talált az orvosom kisebb, nagyobb cisztákat, de ezeket nem kellett műteni, felszívódtak. Fogamzásgátlót nem szedek. Ön szerint mi okozhatja ezt? Kértem időpontot orvoshoz, de csak 2 hét múlva mehetek. Válaszát előre is köszönöm! Bettina

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rendetlen vérzés témában

        Kedves Kérdező! Megnyugvása érdekében csináljon egy terhességi tesztet, bár,leírása szerint nem valószínű, hogy terhes. Fontosabb a mielőbbi ultrahangos vizsgálati ellenőrzés, ami a méhnyálkahártya állapotáról a hormonális háttér állapotára adna válasz, és főleg a cisztahajlam ellenőrzésére.A több cisztás állapot is okozhat hormonális rendetlenséget, ami vérzés rendellenességekként mutatkozik.Két hér múlva mindez kiderül.


        Kérdés: 2020. szeptember 08., 13:07; Megválaszolva: 2020. szeptember 10., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!