• vérzés probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! Tegnap este kevés vér jött a hüvelyemből ahogy töröltem ki. Azt hittem, hogy menstruáció, de azóta nem jött semmi. A vér élénkpiros volt és nem volt olyan szaga mint a menstruációs vérnek. Az előző menstruációm kb a hónap első hetének végén kezdődött. Gondoltam még ovulációra, de ez még nem a ciklusom közepe. Terhesség kizárva, még szúz vagyok. Mennyire kellene aggódnom ezmiatt? Most a vírus miatt nem szeretnék rögtön nőgyógyászhoz rohanni. Stressz okozhat ilyet? Ebben a korban szüzen lehet valamilyen komolyabb nőgyógyászati betegségem?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rendetlen vérzés témában

        háttérben zajló bonyolult hormonrendszer nem óramű! A kisebb botlásra is vérzéssel reagál a méhnyálkahártya. Mar5adjon megfigyelésben,vezessen vérzésnaptárt. hogy utólag pontosan lehessen követni a rendes, vagy rendetlen vérzést önnek is, nőgyógyásznak is. Ha ismétlődnék a vérezgetés egyszerű hormonális tartalmú átmenetileg szedendő gyógyszerrel beállítható lesz.Ha többször ismétlődne, hasi ultrahangos vizsgálatot érdemes végezni s kismedencei szervek ellenőrzésére.


        Kérdés: 2020. március 30., 14:38; Megválaszolva: 2020. március 31., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: