• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr.28 napra szabalyosan jott meg a mensesem azonban stressz ért igy a kovetkező 3 napon nem volt vérzés.ujabb 2 napon erős volt.eltelt 4 nap most és ujra kezdődött rendes mensesként.4 honapja baratcserjét szedek, c, d, e vitamint most es palastfűteát.elegendő ez? A stressz miatt felborulhatott a ciklus hogy egymas utan jött meg ketszer?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rendetlen vérzés témában

        Kedves Kérdező! Ha évente rendszeresen járt nőgyógyászati szűrésekre és minden mindig rendben volt, akkor most csak egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat lenne tanácsos a méh nyálkahártya állapotának és a belső szerveknek megítéléséhez, egyébként ha spontán rendeződik és visszaáll a pontos ciklus, ennyi hormonális pontatlanság negyven felett előfordul.Ha ismétlődne, mindenképpen kell az ultrahangos vizsgálat.


        Kérdés: 2020. április 02., 12:23; Megválaszolva: 2020. április 02., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció