Lehetek terhes?

Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Nagyjából 1,5 éve próbálkozunk a párommal teherbe esni. Sosem volt gond a menzeszemmel mindig időben megjött, max 1-2 nap csúszás volt. Se barnázás se pecsételőm nem volt soha. Most lassan már két hete késik, (3 nap múlva lesz két hét) ma csináltam tesztet de sajnos negatív volt. Egy héttel az elmaradt menzesz után némi barnás folyás jelentkezett, ami nagyjából 2 napig tartott. Utána semmi. Pár napja viszont a derekam elkezdett fájni és érzékeny a mellbimbóm. Más tünet nincs. Az orvoshoz egy hét múlva van csak időpontom. Addig még reménykedek hogy csak a teszt nem mutatta ki vagy túl korai volt a teszt mert később volt peteérés mint gondoltam.

Dr. Szalóczy Péter válasza vérzéskésés témában

Kedves Kérdező! Bár sok mindentől lehet átmeneti vérzéskésedelem, mindenképpen végezzen még egy terhestesztet első reggeli vizeletből. Ha ez is negatív, akkor egészen biztosan nem terhes. Lehet, hogy pozitív lesz.

Kérdés: 2019. augusztus 04., 10:41; Megválaszolva: 2019. augusztus 05., 11:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Késik a menstruációm
Jónapot 4. Napja késik a menzeszem. Terhes nem lehetek mert védekeztünk és nem ment el bennem.Kozbe ezalatt a 4 nap alatt éreztem menzesz alatti...
Menstruáció
Tiszteletem. A kérdésem lehet kicsit kusza lesz.. Szóval 2019.jún.6-án szültem. 2019.júl.30 - án megjött az első menstruációm ami aug.5.éig...
Késik a menstruációm. Teszt...
Tisztelt szakértő! Nekem május 5-ên volt az utolsó menstruációm.31 naposak a ciklusaim és 7 napig tart. Ma 1 hete kèsik...Volt hasgörcsölés ès...
Baba lesz?
Tisztelt Doktor Úr! A "problémám" a következő: Kezdeném azzal, hogy tesztelni még nem akarok, mert nem biztos, hogy pontos lenne, orvoshoz pedig...
Az antibiotikumtól késhet a...
Kedves Doktor Úr! Februárban, a ciklusom középidejében petefészek gyulladást és méhszájsebet állapítottak meg nálam. Kaptam rá 3db Avi Sandoz...