• 7 napja késik a menstruàcióm. Teszt negatìv. Lehet ebből mèg baba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt szakértő! Nekem màjus 5-ên volt az utolsó menstruációm.31 naposak a ciklusaim és 7 napig tart. Ma 1 hete kèsik...Volt hasgörcsölés ès mindjárt megjön èrzès pár napig de már az is elmúlt.Vettem különböző teszteket,csinàltam reggel és dèlutànit is de mindegyik negatív. 2 terhessègem volt ebből a màsodik vetèlèssel vègződött. A fèrjemmel nagyon szeretnènk a kislányunknak kistesót. lehet mèg baba ebből? Kislànyom 16 hónapos. Rà 6 hónapra ujra teherbe estem,9 hetesen elvetéltem...szìvhang sem volt. Most januàr óta próbálkozunk. Fogamzásgátlót màr 3 éve nem szedek. Mikor èrdemes orvoshoz mennem,hogy lásson is valmit? Lehet nem kellett volna de megnèztem ujjal a mèhszájat...2 napja mèg lenn volt. Ma újra megnèztem és fenn van és jobbra el van fordulva. Fehér folyásom volt menses környèkèn de már az sincs. Válaszát türelemnel várom!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzéskésés témában

        Kedves Kérdező! Jogos kíváncsiságát azonnal megválaszolja egy hüvely ultrahangos vizsgálat, ami arra is választ adna, hogyha nem terhes, milyen hormonszinten, milyen vastag nyálkahártyával zavarodott meg a ciklus, és mi a teendő. Ha terhes, javasolt az előzmények után már most a lepényke támogatása hormonnal, ha nem terhes, lehet a mielőbbi teherbeesés létrejöttéhez ovulációt stimuláló gyógyszert szedni.


        Kérdés: 2019. június 12., 14:06; Megválaszolva: 2019. június 13., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: