Menstruáció késés

Üdvözlöm! Ebben a ciklusban volt egy cisztám. Amikor visszamentem ultrahangra már nem volt látható.Ekkor már több napja késett a menstruációm. Jelenleg 16 napja késik. A furcsa számomra hogy mìg a terhességi teszt negatìv addig az ovulációs teszt több napja pozitìv. Okozhatja ezeket a ciszta? Köszönöm!

† Dr. Szalóczy Péter válasza Vérzéskésés témában

Kedves Kérdező! Mint írja, már nincs meg a cisztája, ami ebben az esetben, bár nem írta le a méretét, egy középidős Graaf tüszőnek nevezett érett petesejtet szolgáltató, 201-22 milliméteres természetes ciszta is lehetett. Ha terhes lenne az a kö9vetkező napokban már ultrahangos képet adna bizonyítékként. NEM VALÓSZÍNŰ, HOGY TERHES. Számos már, átmeneti kis hormonpontatlanság is okozhat késést. De ha a baba most nem aktuális egyenlőre, miért nem szed átmenetileg egy korszerű hormonális fogamzásgátlót?

Kérdés: 2016. február 02., 09:52 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 12:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Késik a menstruációm
Jónapot 4. Napja késik a menzeszem. Terhes nem lehetek mert védekeztünk és nem ment el bennem.Kozbe ezalatt a 4 nap alatt éreztem menzesz alatti...
Menstruáció
Tiszteletem. A kérdésem lehet kicsit kusza lesz.. Szóval 2019.jún.6-án szültem. 2019.júl.30 - án megjött az első menstruációm ami aug.5.éig...
Lehetek terhes?
Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Nagyjából 1,5 éve próbálkozunk a párommal teherbe esni. Sosem volt gond a menzeszemmel mindig időben megjött, max 1-2 nap...
Késik a menstruációm. Teszt...
Tisztelt szakértő! Nekem május 5-ên volt az utolsó menstruációm.31 naposak a ciklusaim és 7 napig tart. Ma 1 hete kèsik...Volt hasgörcsölés ès...
Baba lesz?
Tisztelt Doktor Úr! A "problémám" a következő: Kezdeném azzal, hogy tesztelni még nem akarok, mert nem biztos, hogy pontos lenne, orvoshoz pedig...