• Zavart menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Olyan panasszal forulok Önhöz, hogy az utóbbi időben nagyon zavart a menstruációm. Két hónap kihagyással tegnap jött meg nagyon erős fájdalommal. A vérzésnél alvadt vérrögök is távoznak nagy mennyiségben. Amikor nincs meg akkor is folyásom van aminek fehéres színe van és kellemetlen szagú. Milyen betegségre utalhat ez? Valamint túlzott szőrösödésem is van.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Válasszuk a tüneteket ketté: Más okból van hüvelyi panasza, mint a vérzés pontatlanság.Ha ez utóbbi többször előfordult, mindenképpen kéne egy hasi vagy ha megoldható és nem virgó, hüvelyi ultrahangos vizsgálat, hogy ép- e bent az anatómia, milyen vastag a méh nyálkahártya kb. középidőben, ami a háttér hormonviszonyokra választ ad.Egyben megtekinthető a hüvelyváladék helyzet, ami ha kórokozó eredetű fertőzéses, egyszerű gyógyszerezéssel helyrehozható. Ne restelkedjen nőgyógyászhoz menni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 21., 07:29; Megválaszolva: 2018. december 27., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: