Kellemetlen szagú folyás

Kellemetlen szagú folyásom van hol elmúlik hol visszajön! Próbáltam már intim lemosót is de attól kiütésem kett. Próbáltam illatmentes tampont tisztaságit de mégse múlt el. De a rendes betétet meg nem bírom attól is van hogy kiütésem lessz vagy kikezdi a combtövem. Törlőkendővel is próbálkoztam már hogy azzal törölgetem magam de azse. Vagy hogy töbször lefürdők vagy ha nem fürdök legalább megmosom magam ott de azse vált be. Teljesen tanácstalan vagyok már. Van orvosom akihez mindig megyek ha csak valami nem stimmel egy kicsit is. Állandóan felfázással gyulladással küszködök. És már annyira kellemetlen tud lenni hogy ha már csak egy kicsit is érzem. Olyankor eltüdnék süllyedni szégyenemben. Hogy nem vagyok elég tiszta.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza folyás témában

Kedves Kérdező! A hüvelynek nagyszerű önvédelmi rendszere van azzal, hogy az úgynevezett tejsav baktériumok a hüvelyhám glikogénjét tejsavvá alakítva kifejezetten savas állapotot teremtenek. (PH: 3, 5-4) Eben a savasságban nem marad meg betelepedett kórokozó. szedett De a tejsav baktériumokat minden helyi vagy szájon át gyógyszer, antibiotikum azonnal kipusztítja, és a hüvely védtelen marad. Bármely kórokozó azonnal betelepedhet. A kellemetlen illat a bakteriális fertőzés fehérjebontó hatásától van. A váladék rendszerint bővebb is. Tehát: kezdjen még egy, de remélhetőleg végleges kúrát: Írasson fel a patikus által összerakott CNS-nek nevezett tíz hüvelykúpot. Tíz egymást követő este helyezzen fel egyet magasan hüvelyébe. A vérző napok ha belejönnének kihagyandók, utána folytatás. A tíz gyógyszeres napból legalább kétszer a felhelyezés után 2-3 órával legyenek igenis együtt, ez a partner legegyszerűbb és legteljesebb bekenődése ugyanazokkal a gyógyszerekkel a későbbi visszaoltás elkerülésére. Ezek után semmilyen kórokozó sm maradt a hüvelyben, de sajnos tejsav baktérium sem Most jön a lényeg: bármely úgynevezett recept nélkül kapható hüvelyi probiotikumot azonnal folytatólag az utolsó kúp után használnia kell felhelyezve naponta 4-5 napig, majd ha végre rend van, hetente 1-2x. Ez milliárdnyi tejsav baktériumot tartalmaz táptalajjal együtt, hogy azonnal vegyék birtokba a terepet a további maximális védelem érdekében. Ha rendbe jött, heti 1x évekig használjon protexint, szerintem a legjobb a Lactofeel nevű kis tubusokba rakott gél.

Kérdés: 2015. december 07., 22:42; Megválaszolva: 2015. december 10., 10:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Merre tovább?
Kedves Doktor Úr! EdesanyamnAk kb fel éve husleszeru folyása van. Nogyogyaszaton mindent rendben találtak. Hasi ultrahang ha is volt, majd most nemrég...
Méhgyulladás
Tisztelt Doktor Úr! Krónikus méhgyulladással küzdök november óta ami gennyes folyással jár együtt a méhnyakból (STD negatív) emiatt rengeteg...
Folyás
Tisztelt doktor úr! Az a problémám, hogy 2éve misee fogamzásgátlót szedek. És a menstruaciómnak 2hét múlva kellene megjönnie, 2napja voltam...
Barnás/véres túrós folyás mi...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy pár órája észrevettem, hogy barnás, véres túrós állagú folyásom van. Fájdalmat nem érzek, de diszkomfort érzetem...