alhasi fájdalom

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tíz napja erős alhasi fájdalmam van, ami egyre erősebb. A vizeletürítés is kellemetlen és néha erős vizelési inger jön rám. Az urulógus a negatív vizeletteszt miatt Klion D 100 hüvelytablettát írt fel, egyébként nem vizsgált meg máshogy. De nekem semmilyen folyásom nincs ezért nem gondolom, hogy gomba. Viszont néha szúró érzést érzek a hüvelyemben. Az a kérdésem, hogy mi okozhatja mindezt? Néhány nap múlva van időpontom nőgyógyászhoz, várhatok addig vagy menjek azonnal orvoshoz? Válaszát előre is köszönöm! Biuc

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza alhasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Várhat a vizsgálattal a megkapott időpontig, hiszen nincs semmi sürgető.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 02., 17:06; Megválaszolva: 2015. március 04., 19:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés