Vérzek, de nem tudom, ez már a menstruáció?

Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy tegnapi nap folyamán tapaszaltam vérzést azonban legutóbb január 10-én jött meg és most ismét megjött de abban sem vagyok biztos hogy ez menstruáció mert nem mindig erős a vérzés. Terhességi teszt negatív eredményt mutatott. Nőgyógyászati időpontot csak jövő hét péntekre kaptam ezért fordultam Önhöz, hogy megtudjam, hogy esetleg mi lehet a probléma?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menses zavar témában

Kedves Kérdező! Kisebb vérzésrendellenesség nagyon sok jelentéktelen hormonális hibától lehet, ezek jórészt spontán korrigálódnak. Ha folytatódna, vagy ismétlődne, csak akkor érdemes utánajárni. Kora terhesség, ha szóba jöhet, csak a 3-4 hetes magzattól várható pozitivitás, ez egy pontos ciklusban a késedelem kb. harmadik napjától adna biztos pozitivitást. Ha egy héten belül nem rendeződik, mielőtt nőgyógyászhoz fordulna, végezzen még egy terhestesztet első reggeli vizeletből. Ha minden rendeződik, nem kéne hormonális megnyugtató tartós, korszerű fogamzásgátlás?

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. január 29., 12:35; Megválaszolva: 2015. február 01., 10:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye