• Menstruáció után újra vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Az alábbi problémával fordulok Önhöz. A menstruációm általában 24-27 naponta jön meg és 3 napig szokott tartani. Legutóbb Január 18-21 között volt meg. Ez után január 26-án voltam együtt a párommal, megszakításosan védekeztünk... Majd január 27-től elkezdtem vérezni, ami 3 napig tartott. Az elején csak akkor látszott amikor wc-re mentem, majd már a tisztasági betét is tele lett. A vérzés eleinte piros volt majd barnás lett, igen nyálkás volt, nagyobb darabokban távozott. 27 éves vagyok még nem voltam terhes. A párommal 4 éve megszakításosan védekezünk és eddig nem volt ilyesmi. Szeretném a véleményét kérni, hogy mi lehetett a vérzés oka, mert eddig ilyet nem tapasztaltam és nagyon megijedtem. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

        Kedves Kérdező! Kérdését ugyan már egyszer megválaszoltam, de ezek szerint küldésébe hiba keveredett. A lényeg: Ha a vérzés rendetlenül az óta nem jelentkezett, és akár a másodikhoz mérten nagyjából a szokott időben megjön és lezajlik, akkor feledje el. Ha további rendetlenkedés alakulna ki, mindenképpen szükség lenne egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatra a kismedencei szervek és főleg a méh nyálkahártyája vastagságának megítélésére. Valószínúleg a dolog spontán rendeződni fog.


        Kérdés: 2019. január 30., 20:20; Megválaszolva: 2019. február 05., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: