• Mi lehet a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérdésem a következő lenne! Az utolsó menstuációm rendes idöben volt de az erősebb és élénkebb szinű volt! Elmult de rá 15 napra ujra megjött nagy darab alvadtt vérdarabok és véres nyálkás nem is tudom minek nevezhetném.! Alhasi fájásom is van se ez elviselhető nem erős! Mi lehet a baj?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

        Kedves Kérdező! Gondolom, elírás, hogy férfi nem megjelöléssel írt! A ciklusok 45 év felé lehetnek pontatlanok számos okból, de ennek tisztázására mindenképpen egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat szükséges a kismedencei szervek és főleg a méhet bélelő nyálkahártya vastagságának mérésére, ami a háttér hormonállapotra ad választ.Ha sok vérzés volt, az elvesztett vastartalom pótlására írasson gyógyszert.Hormonális hiba okozta vérzésrendetlenség gyógyszeresen jól korrigálható.


        Kérdés: 2019. február 01., 15:56; Megválaszolva: 2019. február 06., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő/Úr! 3 hónapja szedem a Symicia nevű fogamzásgátlót, most tartok a 4. levélnél, még 8 szem van belőle, és tegnap megjött. Ugyan úgy fájt a hasam mint szokott előtte meg pár pattanás is kijött rajtam. Minden szemet időben...