Levosert eredményessége

Tisztelt Doktor úr! Anna vagyok, 47 éves, vidéken élek, férjezett vagyok, az utóbbi idők rendkívül megviselnek, miómám és evvel járó állapot miatt, mit tehetek? aki ezt nem éli meg az nem tudja mivel jár ez, mind testileg, mind lelkileg, kérem segítsenek, véleményükre vagyok kíváncsi..Levosert nevű gyógyszer adagolórol kérném véleményüket, mennyire eredményes? 3 évig kellene használni? sajnos ez az ár nekem sok, valami más megoldás? tanácstalan vagyok, ez ügyben kérem segítségüket.válasz várok az: [email protected]ímre, köszönettel: Házi Anna

Dr. Szalóczy Péter válasza mióma témában

Kedves Kérdező! Nem szoktak elviselhetetlen panaszokat okozni a miómák, melyek minden második hölgyben kialakulhatnak kisebb-nagyobb mértékben az Ön életkorára.Nem szoktak nagy panaszt okozni rendetlenkedő vérzés vagy görcsölgetésen kívül. Ha gyorsan nőve a panaszok fokozódnak, rutin műtéttel el kell távolítani a méhet. e bármekkora mióma csak addig növekszik, amíg a petefészek tüszőhormont termel, ami serkenti. Menopauza pillanatától, hogy ennek termelése megszűnik, minden mióma 1-2 év alatt visszafejlődik és később ultrahanggal sem látható.

Kérdés: 2015. január 24., 20:01; Megválaszolva: 2015. január 26., 07:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mióma, lehet gond belőle?
Tisztelt Doktor úr! Gyermeket szeretnék 6-7 hónapja próbálkozunk ez alatt megfordultam pár orvosnál valamelyik azt mondta, hogy PCO-m van, más pedig...
Mijóma kezelése
Történetem tavaly nyáron kezdődött. 16 éve állandó magánorvoshoz jártam. Tudomásom szerint második spirál volt fölhelyezve, ekkor kiderült, hogy...
Mióma, Esmya, terhesség
2015.október 11-én kisfiam született.5 hónappal később terhes lettem.Éreztem, hogy valami nincs rendben.8 hetes ultrahangon az orvosom nagy nehezen egy...
Két hónap alatt két mióma nőtt...
Tisztelt Doktorúr! Évek óta nagyon erős fájdalmaim és nagyon nagy vérzéseim szoktak lenni menstruációkor. Annyira nagy vérzéseim hogy még...
Mióma: van más megoldás a műtéten...
Tisztelt Doktor Úr! Kérdéssel fordulok Önhöz. Kb. 2 hónappal ezelőtt diagnosztizálták a helyi nőgyógyászaton a miómámat. A méhem tetején...