klion hüvelytabletta

Tisztel Doktor! Kérdésem az lenne, hogy az orvosom felírta a klion 100 hüvelytablettát + gyógyszert, mert a cytologiám p2 volt, de HPV gyanús. Mióta használom a hüvelytablettát 2 napja, azóta mintha véres válladék távozna belőlem. menstruáció nem lehet, mert most ment el nem rég. normális ez? A másik kérdésem az lenne, hogy 6 hete volt egy missed. abortusom. visszamentem az orvosomhoz, kérdeztem, hogy mikor kell visszamennem kontrolra, hogy a méhem visszahúzódott-e. mondtam neki hogy megjött rendesen az első menstruációm, és erre azt mondta, akkor nem szükséges kontroll. igaz ez?

† Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelytabletta témában

Kedves Kérdezó! A Klion hüvelytabletta j gyógyszere a hüvelyt fertőző különböző kórokotóknak, de HPV ellen nem hat gyógyszer. Ez ügyben nincs más tennivalója P 2 eredmény mellé, mint fél év múlva megismételetni a vizsgálatot. A klion sokaknak csípő, érzzlkeny hüvelyfal irritációt oko, hagyja inkább abba. Használjon bármely recpt nélkül kapható hüvelyi protexint. plvassa el a használati utasítást, de ha rendben van, alkalmazza heti kétszer még hosszú távon is. Ha rendszeresen visszatérő vérzései lesznek, bár illet volna, de nem szükséges az ellenőző vizsgálat.

Kérdés: 2014. július 09., 21:09; Megválaszolva: 2014. július 13., 11:02

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Hüvelygomba!
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a panasszal fordulok Önhöz, hogy hüvelygomba gyanúja miatt 1 napja Canesten Kombi Uno-t használtam és utána ilyen meszes...
gynflor és egyébb tudni valók
Tisztelt Doktornő! Már lassan két hete voltam nőgyógyásznál, mert a menstruációmmal gondok voltak. Mint egy normál párkapcsolatban lévő nő az...
Canesten Kombi utani verzes
Tisztelt Doktor Ur (No A panaszom az lenne hogy kb 4 napja hasznaltam a canesten kombi huvely kupot es masnap reggel mikor fel kelltem verrel egyutt ki folyt...
Terhesség?
Tisztelt Doktor Nő/Úr!   Én egy 20éves nő vagyok. Az a problémám hogy a menstruációm ebben a hónapban még nem jött meg.Utoljára november 16...
Klion D-100 hatása a menstruációra
Tisztelt Doktor Úr! Klion D-100 hülvelytablettát használok, a következő ciklusom előtt egy nappal kell befejeznem a kezelést. A kérdésem az...