Klion D-100 hatása a menstruációra

Tisztelt Doktor Úr!

Klion D-100 hülvelytablettát használok, a következő ciklusom előtt egy nappal kell befejeznem a kezelést.

A kérdésem az lenne, előfordulhat-e, hogy a kezelés hatására hamarabb megjön a menstruációm.

Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelytabletta témában

Kedves Hölgyem!

Nem szokott ilyen mellékhatása lenni a kezelésnek.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. szeptember 14., 12:41; Megválaszolva: 2009. szeptember 14., 12:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelygomba!
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a panasszal fordulok Önhöz, hogy hüvelygomba gyanúja miatt 1 napja Canesten Kombi Uno-t használtam és utána ilyen meszes...
klion hüvelytabletta
Tisztel Doktor! Kérdésem az lenne, hogy az orvosom felírta a klion 100 hüvelytablettát + gyógyszert, mert a cytologiám p2 volt, de HPV gyanús....
gynflor és egyébb tudni valók
Tisztelt Doktornő! Már lassan két hete voltam nőgyógyásznál, mert a menstruációmmal gondok voltak. Mint egy normál párkapcsolatban lévő nő az...
Canesten Kombi utani verzes
Tisztelt Doktor Ur (No A panaszom az lenne hogy kb 4 napja hasznaltam a canesten kombi huvely kupot es masnap reggel mikor fel kelltem verrel egyutt ki folyt...
Terhesség?
Tisztelt Doktor Nő/Úr!   Én egy 20éves nő vagyok. Az a problémám hogy a menstruációm ebben a hónapban még nem jött meg.Utoljára november 16...