gynflor és egyébb tudni valók

Tisztelt Doktornő! Már lassan két hete voltam nőgyógyásznál, mert a menstruációmmal gondok voltak. Mint egy normál párkapcsolatban lévő nő az első gondolatom az volt, hogy lehetségess terhes vagyok(aminek persze örűltem volna én is meg a párom is) de sajnos nem voltam az. Az orvosom szerint inkább nagyobb valószinűsége annak, hogy a hormonjaimmal van a gond így elkűldött egy labor vizsgálatra. Ma kaptam meg az eredményeket. De csak az asszisztens jött ki a kezembe adta a papírt amite a doktornő felírta milyen gyógyszert szedjek, meg elmondta hogy egy kis gyulladásom volt és utána be is ment. A kérdéseim a következők lennének. 1: Mit jelent a Transzformációs Zóna sejt? Mitől alakúl ez ki? 2: Ahogy írtam párkapcsolatban élek van nemi életem a Gynflor hüvelytabletta szedése alatt lehet-e ezt folytatni(hétvégén vagyok csak páromnál)vagy egy kicsit szüneteltettni kell a nemi életett? 3: Ha befejeztem a tabletta szedését utána vissza is kell mennem? Ne haragudjon ha értettlennek tűnök csak tényleg szeretném tudni hogy ilyenkor most mit kell majd tennem. És nagyon örűlnék ha valaki erre válaszolna nekem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelytabletta témában

Kedves Kérdező! Kérem, nygodjon meg, éljen házaséletet, legyen minél előbb baba, elváltozásai egyszerúek, banálisak. A transzformációs zóna a laphám-köbhám sejtek átmenete, itt mindíg egy kis csatározés folyik a sejtek helyfoglalásáért Igenis, folytassa a Gynoflor időnkénti felhelyezését hosszabb távon, vagy bármely recept nélkül kapható probiotikumotn használjon. Amíg P2 a citológia eredménye, nincs aggódnivalója.

Kérdés: 2014. május 30., 19:46; Megválaszolva: 2014. június 02., 07:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?