Klion D-100

Tisztelt Doktor Úr! Renáta vagyok. Már többször fordultam Önhöz. Jelenleg 20 hetes terhes vagyok. Az orvosom gombás fertőzésre Klion D-100 hüvelytablettát írt fel. Fel is helyeztem tegnap este. Nem kérdeztem meg az orvosom a felhelyezés mikéntjéről és elég mélyre kb. ujjnyi hosszant feldugtam. Felhelyezés közben éreztem olyat, mintha nem akarna tovább menni, de óvatosan továbbvezettem a hüvelyben amennyire csak beértem. A tablettából alig folyt ki valami maradék. Lehetséges olyan, hogy túl mélyre helyeztem fel? Okozhattam kárt? Ugye a babához nem juthat be (méhszájam zárt, remélem nem is változtattam ezen)? Elnézést a butácska kérdésért, de mióta várandós vagyok, túlaggódom magam. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelytabletta témában

Kedves Kérdező! Bocs, de a kérdés valóban butácska. Lehetetlen a kúppal feljutni a méhbe és ártani a magzatnak. Ha a fertőzés biztosan csak gombás, talán nem a Klion D 100 a legoptimálisabb választás, mely csak részben gombaellenes. Terhességben az Azol származékok inkább ajánlottak.Használhatja akár a jó öreg Canesten is.

Kérdés: 2014. április 03., 11:49; Megválaszolva: 2014. április 05., 18:52
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés
Lehetséges-e a terhessè?
CT után kiderült terhesség