Milyen fertőzésem lehet valójában?

Tisztelt doktor ur/no! Korulbelul 3 honapja szenvedem huvelyfertozesben, ami nem mulik. Harom orvosnal jartam es mind mast diagnosztizalt: az elso gombas fertozest es CNS kupot irt fel, valamint Pimafucort kenocsot a viszketesre (pedig en azt nem tapasztaltam). Masodik alkalommal Klion-D 100 huvelykupot kaptam, ami megint csak a hasznalata alatt hatott, de amikor elfigyott a folyasom visszatert. A masodik nogyogyasz bakterialis fertozest allapitott meg es Dalacin huvelykremet irt fel. Ket napja fogyott el, de visszatert ujra ez a nyulos halszagu folyas. A harmadik doktor kevert fertozest mondott amire Flukonazol kemeny kapszulat irt fel. Egyebkent 4. honapja szedek fogamzasgatlot ( Jangee 20) es a paromnak semmi panasza nincsen. Nem vilagos akkor, hogy gombas vagy bakterialis fertozesem van-e?! A tuneteim: feheres-sargas nyulos folyas, kicsit budos, fajdalom a kozosules soran, kozosules utan csipo erzes vizeleturiteskor es kozosuled utan gyakrabban van vizelesi ingerem. Ha benyulok es "megkaparom" a huvelyem falat az feheres, nyalkas.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a hüvelyfertőzés témában

Tisztelt Kérdező! Ne haragudjon, de innen a távolból én nem diagnosztizálhatom az Ön hüvelyfertőzését. Lehet gombás, bakteriális és vírus eredetű a fertőzés, de lehet mindhárom egyszerre. A kezelése is a labor vizsgálatok eredményétől függ. Legtöbbször szükséges a nemi partner kezelése is, a visszafertőzés elkerülése véget. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. július 09., 09:55; Megválaszolva: 2014. július 10., 18:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele