Nem múló felfázás

Üdv! 2-3 hete gyakori vizelés,égő érzés, fájdalmas közösülés kínoz. Szedtem Ciprofloxacint és Tarividet is plusz CNS kúp kúra (nőgyógyász által). Szedtem Urzinol tablettát.Jelenleg 2 napja iszom a D-mannose port Sajnos egyelőre nem érzek javulást, a vizelési panaszaim nem enyhültek. Kérem,javasoljon valamit.Mit tegyek a gyógyulásom érdekében?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza a hüvelyfertőzés, hólyaghurut témában

Kedves Hölgyem! A panaszai alapján azt gondolom, hogy a hüvelyi fertőzés lesz az elsődleges panasza. Ismételt nőgyógyászati vizsgálatra lenne szüksége, nem mindenre jó a CNS kúp sajnos. Nagy valószínűséggel a vizelési panaszokat a hüvely gyulladása, az onnan származó váladék irritációja okozza, így hiába szed többféle hólyaghurutra való gyógyszert, azok nem hatnak. A normál hüvelyflórát azonban minden irányból károsítják, és a hüvelyi panaszok romolhatnak. Egyszerű hólyaghurut nem okoz együttlét alatt fájdalmat. Szükség esetén hüvelyből is lehet váladékvizsgálatot vagy tenyésztést csinálni, illetve kérdéses esetben vizeletvizsgálatra vagy szintén tenyésztésre van szükség. Azonosítani kell, hogy melyik szerv, melyik kórokozó általi fertőzéséről van szó, és akkor lehet kikezelni alaposan. Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2020. december 18., 22:35; Megválaszolva: 2020. december 27., 15:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele