kellemetlen szagú menstruáció

Kedves Dr.Úr! volt egy felfázásom, és még nem jöttem rendbe teljesen, mire megjött 4nappal előbb a menstruációm. de a problémám az, h borzasztó szagú. nekem ilyen még soha nem volt. mi okozza ezt a szörnyű szagot? előtte nem volt semmilyen szaga. antibiotikumot nem szedtem a felfázásra, hanem cickafark teát ittam, és tőzegáfonya kapszulát szedtem.meg tudná mondani mitől lehet ez? válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Hüvelyfertőzés témában

Kedves Kérdező! Ilyen panasz egyértelműen hüvelyi bakteriális fertőzéstől jön létra. Írasson fel CNS hüvelykúpot 10 darabosat, 10 egymást követő nem vérző este helyezze fel egyenként. Ha van stabil partnere, mivel ő tünetmentesen hordozhatja a kórokozót, legalább 2 x legyenek együtt a kúp felhelyezése után 2 órával, hogy a testmelegben megolvadt kúpanyaggal ö is bekenődjön. A kúpok végén folytatólag használjon egy hüvelyi probiotikumot, hogy a kiirtott hasznos védő tejsav baktériumok rögtön legyenek visszatelepítve. Recept nélkül kapható, olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2015. január 17., 16:08; Megválaszolva: 2015. január 19., 07:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...