Mestruáció

Üdvözlöm! Az lenne a problémám, hogy egy hete már késik a menszeszem. A férjemmel rendszeres nemi életet élünk. A 2 teszt eredménye negatív lett.Enyhe hányingerem van, ami előtte nem volt.De összességében ennyi.Érdemes elmenni orvoshoz kivizsgáltatni magam, vagy még korai? Köszönöm előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a menses késés témában

Kedves Kérdző! A helyesen végzett első reggel vizelet teszt becsaphatatlan. A vérzés számtalan egyéb hormonális háttérbotlás miatt késhet. Várjon még egy hetet, és aztán történjen agy hüvelyi ultrahangos vizsgálat a nőgyógyásznál. Ha megjönne a vérzése és meg nem aktuális a baba progamm, nem lenne helyesebb hormonális fogmzásgátlót szedni?

Kérdés: 2014. május 22., 15:04; Megválaszolva: 2014. május 25., 19:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás