Várandós lehetek?

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Védekezés nélkül voltunk együtt a párommal. { Eddig semmi problémám nem volt, általában nagyon pontos és ugyan olyan lefolyású a menstruációm. } A ciklusomnak megfelelő időpontban az eset után, másnap reggel rendesen megjött, mégis igen kétségbe estem a nem kívánt terhesség miatt. A józan ész szerint kicsi volt rá az esély, ezért nem vettem be esemény utáni szert. 10 nap elteltével a teszt negatív lett. Aztán eltelt egy ciklus, újra rendesen megjött. De az aggodalmam nem csillapodott, mert az ember annyi furcsa és rendellenes terhességről hall (hogy pl a várandóság ideje alatt is menstruálhatnak a nők...) Ezért csináltam egy újabb tesztet. Az is negatív lett. Azóta újabb hónap telt el és igaz, hogy pár nap késéssel, tehát az eset után harmadszorra, ismét megjött. Ugye ez elég ok arra, hogy eloszlassa minden kétségemet? Előre is nagyon köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza teherbeesés témában

Kedves Kérdező! Könyörgöm. ne fantáziáljon. Sajnálom Karácsony előtt azt az összeget, amit a tesztekre költött. Egyetlen helyes tehnikval végzett teszt becsaphatatlan! De átgondolva idegeit gyötrő aggodlamát, miért nem használ egy korszerű hormonális fogamzásgátlót hosszabb távra? Legyen együttlétük nyugodt, zavartalan.

Kérdés: 2013. december 10., 22:23; Megválaszolva: 2013. december 13., 10:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
mennyi
DR.DELI TAMÁS! TISZTELT DOKTOR! EGY HONAPJA SZEDEM A CLOSTILBEGYT GYOGYSZERT! MOST VOLTUNK ULTRAHANGON AZT MONTA A DOKI HOGY A JOBBAN VAN EGY JOL...
beágyazódás
Jó napot Kedves Doktor Úr/Nő! Szeretném a segítségét kérni. Decemberben fejlődési rendellenesség miatt megszíkították a terhességem. Most, 3...
Gyógyszer szedés terhesség alatt
Tisztelt Cím! Segítségét szeretném kérni. Terhességet tervezünk, de szedek egy Pantacid Flux 40 mg (napi 1x) gyógyszert mert gyomor problémáim...