Lehetek terhes?

Jó napot kívánok! 5 nappal ezelőtt beszéltük a barátommal, hogy mi lenne ha kipróbálnánk óvszer nélkül. Annyi történt hogy egyszer behatolt majd ki is vette. Csak arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen érzés. Viszont ma egy kicsit elkezdett fájni a derekam, illetve a hasamnál is érzek néha egy kis görcsös/szúrós érzést. A menstruációm olyan 10-12 nap múlva fog megjönni. Lehetséges a terhesség vagy ez lehet felfázás is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza teherbeesés témában

Kedves Hölgyem!

A terhességnek 5 nap alatt nem lesz semmilyen tünete, nem kell erre gondolni. Viszont a védekezés nélküli együttlét bármilyen formában, bármilyen ideig is tartott nem biztonságos. Kicsi az esélye a terhességnek, de ha nem jön meg a menses, tesztet csinálni kell. És ha óvszer nélkül szeretnének együtt lenni, inkább fogamzásgátlót kellene szedni, akkor biztonságban lenne.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. február 19., 21:51; Megválaszolva: 2021. február 25., 00:12
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása