Lehetséges-e a terhessè?

Tisztelt Dr. Nő! Tudna segíteni és tanácsod adni?Arról lenne szó,hogy egy 44 éves nő 2 gyerekes anya vagyok.2020 Dec 29.-én lefeküdtem egy Úriemberrel,de nem védekeztünk és nem is szedek fogamzásgátlót se.Viszont nem volt a hüvelybe élvezése,de elvileg örömnedv se,mert a férfi állítása szerint neki nem szokott ilyen nedv jönni.Megszakítással máshova történt az élvezet.Létezik ez,hogy nem jön Örömnedve?! A menstruációm rendesen megjött 2021 jan 1.-én(amikorra várható volt, ciklusom 28 napos és minden rendben zajlott a menstruáció alatt 5-7 nap körűl szokott lenni a lefolyása. Az lenne a kérdés,hogy érdemes -e ennek ellenére terheségi tesztet csinálnom, és ha érdemes,akkor mikor kellene nap szerint pontosan,hogy 100%-os választ kapjak,vagy felesleges az egész aggodalom?!Válaszát előre is köszönöm.Üdv Zsuzsi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza a teherbeesés témában

Kedves Zsuzsi! Kicsit túl nagy bizalmat adott annak az úriembernek. Mindegy, hogy mit mond, van-e előváladék, vagy sem, a megszakításos közösülés egyszerűen nem megfelelő védekezési mód. A ciklusa és a vérzése alapján nem valószínű a terhesség, de ha az együttlét után kb. 2-3 héttel csinál egy tesztet, azzal biztosra mehet. Ha kimaradna a következő vérzése, mindenképpen csináljon tesztet, vagy menjen el egy vizsgálatra. Legközelebb ragaszkodjon az óvszeres védekezéshez! Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. január 05., 23:58; Megválaszolva: 2021. január 08., 22:25
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés