Nőgyógyászati kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Klion-kúrámat 3 nap tejsavbacis kúra fogja követni. Ez után esedékes menstruációm. Kérdésem, hogy tampon használatával mindezek után bemehetek-e a tengervízbe, illetve élhetek-e szexuális életet óvszerrel úgy, hogy partneremet nem sikerült egyidejűleg még kezelni. Az óvszeren átjutnak a baktériumok? És kérem válaszolja meg, hogy kenetvétel nélkül, pusztán ránézéssel diagnosztizálva megállapítható-e egy mérsékelt folyásról hogy azt valóban trichomonasis vagy candida okozza. Nagyon köszönöm, hogy időt fordított kérdésem megválaszolására!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a hüvelyfertőzés témában

Tisztelt Kérdező! Igen, mehet tengervízbe, mert az csak jót tesz a hüvelyflórának. Tampont sem kell használnia, természetesen ez menstruáció utánra vonatkozik. A gumi óvszeren nem megy át a baci, így nem kell visszafertőzéstől tartania. Ránézésre meg lehet állapítani, mivel a trichomonas okozta folyásnak különleges szaga van. A gombás folyás szagtalan, fehér krémszerű váladékot okoz. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2013. július 15., 23:02; Megválaszolva: 2013. július 16., 20:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele