Curam Duo terhesség

Kedves Dorktor Úr/Nő, Azt hiszem (még nem biztos) , hogy Április 6-án teherbe estem, teszt még nem mutatja ki (negatív lett) , de elég esélyes, mert elmaradt a vérzésem, Előző héten sajnos nagyon durván belázasodtam (16-án) , egész éjjel 39 fokos lázam volt, és elkedztem Curam Duot szedni. A gyógyszer használati utasítása nem egyértelmű, nem tudom, árt-e ez a magzatnak? És a 39 fokos láz? Elmegyek természetesen orvoshoz, csak nem kaptam azonnal időpontot. Köszönöm szépen!

Dr. Csősz György válasza antibiotikum témában

Nyugodjon meg, nem árt.

Kérdés: 2013. április 23., 11:46 ;Megválaszolva: 2013. április 25., 08:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Antibiotikumos kezelést követően...
Tisztelt Doktor Úr! 2 hete felkerestem a nőgyógyászomat általános kivizsgálás miatt, valamint mert közösülésnél mélyebb behatoláskor...
antibiotikum
Tisztelt doktor úr! Tri-regol fogamzás gátlót szedem.Tegnap reggel szedtem be az utolsó kapszula Sumamed antibiotikumot.Dél után párommal együtt...
Terhesség előtt antibiotikum
Tisztelt Doktornő/Úr! 36 éves vagyok, ma terhességi tesztem pozitív lett, kb. 4 hetes terhes lehetek. Fogantatás napja előtt kb. 3 nappal szedtem be...
Enterococcus faecalis, meddőség
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Tavaly ősszel andrológus szakorvoshoz küldtek bennünket a párommal, mert lassan 2 éve nem sikerül teherbe esnem. Én 35...
lehetséges- e?
Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Tavaly augusztusában volt egy terhesség megszakításom.Sajnos nem volt más választásom, kromoszóma rendellenesség volt!...