• Barnafolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr/nő! Egész életemben volt színtelen és szagtalan hüvelyfolyásom volt. 4 hónapja elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni. A Lindynette 20nál nagyon erős lett és vérézésbe váltott át. Most jelenleg Volinát szedek 1 hete és a vérzés elmúlt, de a folyásom megmaradt és világos barna színű lett. Soha nem volt még hüvelygombám. A kérdésem az hogy ez kóros-e vagy igaz, hogy a fogamzásgátló megváltoztatja a hüvely pH értékét és attól barna színű vagy esetleg ez vérzéses zavar? Előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a hüvelyi folyás témában

        A fogamzásgátló tabletta szedése mellett kezdeti néhány hónapban /3-6hó/ lehet vérezgetés, barnás folyás.Ezt el kell különíteni a gyulladástól, akkor gyógyszeres kezelés szükséges. A két készítmény hatóanyaga ugyanaz. Nőgyógyászati vizsgálat tanácsos.


        Kérdés: 2012. április 18., 23:51; Megválaszolva: 2012. április 19., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hogy lesz így párom?
        Az első lépés sokszor a legnehezebb: önmagunk elfogadása a betegségünkkel.
        Füstmentes jövő?