• Mit tegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesanyám 66-éves.Körülbelül 2-éve remeg a szája a keze és jobb kezén a mutató és küzépső ujj kezd lilulni és hideg kemény meredt tartásu orvoshoz nem megy. Tisztelettel kérem segitsen miképp tegyek.Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a kézremegés, szájremegés témában

        Kedves Kérdező!

        Maga a remegés lehet Parkinson betegség első tünete. A kéz ujjainak merevsége, elszineződése valószínű, hogy valamilyen reumatológiai betegséghez kapcsolódik, vagy keringészavarhoz a kéz ereiben. Mindenképpen ideggyógyászati és reumatológiai vizsgálat lenne szükséges. Győzze meg az édesanyját a vizsgálat szükségességéről..

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 19:42:35; Megválaszolva: 2010. március 02., 19:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: