Gyakori migrén oka?

Tisztelt doktor nő! 4-5 éve migrén gyötör, viszont az elmúlt 3 hétben 2 naponta előjön és van hogy 12-14 óráig is eltart. Ilyenkor szédülök, hányingerem van, foltokban nem látok, fény és hang érzékeny vagyok, zsibbadnak erőteljesen a vég tagjaim és a kommunikációs készségem is romlik, nem jutnak eszembe szavak így nehezen beszélek. Az élet körülményeim nem változtak az elmúlt hetekben, így nem tudom mitől jelentkezik ilyen gyakran. Korábban 2 havonta egyszer jelentkezett. úgy érzem a látásom romlik, új szemüveg kéne. Ez okozhatja, vagy valami mása probléma? Mit tegyek? válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza migrénes fejfájás témában

tisztelt érdeklődő4

a látászavar nem oka, hanem tüete a migrénnek. mindegyi migrénsenek vallan panaszmentes hónapjaik-éveik, majd halmozottan jönnek a fejfájások. Ez markánsan időkjárásfüggő, de stressz is provokálj, meg bizonyos ételek

javslom, hogy vezessen fejfájás naplót, írja fel, mit evett azon a napon, mikor fejfájása volt, fogyasszon sok folyadékot és ezzel a naplóval keressen fel egy neurológust, ai mesgzabadja a migrnes rohamoktól.

gyógyullást kívánok.

Kérdés: 2015. november 04., 10:14; Megválaszolva: 2015. november 04., 22:33
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?