Stroke után zenehallás mitől lehet?

Tisztelt Doktornő! A nevem Csonka János. Az édesanyámat 2011-ben műtötték 16190-es kód számú Agyállományú vérzés miatt. (SO 650) SOGDORALIS vérzés-t állapítottak meg. Nos a kérdésem az volna, hogy mi okozhatja azt hogy az anyukám úgy körül-belül 2 éve zenét hall éjszakánként, és ezt csak ő hallja, senki más. Gondoljuk, hogy a STROKE miatt lehet. Szerencsére semmi komolyabb baj nem maradt vissza a STROKE-ból.De ez nagyon zavarja, és szeretné tudni hova fordulhat a panaszával, vagy mi okozhatja ezt nála? Ő sajnos szívbeteg. Makón lakik. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Csonka János

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza agyvérzés után témában

Kedves Kérdező! Ismételt ideggyógyászati vizsgálat illetve fülészeti vizsgálat javasolt a különös hallási élmény miatt. Többféle oka lehet a panasznak: a idegsérülés, érszűkület, vérkeringési zavar, illetve fülészeti probléma is. A Szegedi Neurológiai Klinika Cerebrovascularis Ambulanciájának felkeresését javasolnám először, beutaló és időpont egyeztetés szükséges. A korábbi dokumentációt vinni kell. Jobbulást kívánok az Édesanyjának. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. június 15., 18:50; Megválaszolva: 2015. június 15., 22:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?